Se her:

CBD Olie forhandler, Kristian Maersks kunders mening:

Tina Egholm

Den bedste Cannabis olie forhandler.

Den bedste Cannabis olie forhandler jeg nogensinde har mødt. Der findes mange fupmagere derude der bare vil sælge sine olier.
så Kristian Her kan stærkt anbefales da han faktisk ved hvad han taler om i forhold til sygdomme og hvad du har brug for. Jeg har prøvet på egen krop og være dødsyg nærmest og han fik mig rask med sin viden. (: held og lykke

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Birgit

Super tilfreds kunde

Fine produkter og hurtig levering. Hjemmesiden er en af de bedre med god info og troværdighed. Jeg er en meget tilfreds kunde 😊.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Inakatrine Sølvig Bruun

3% CBD olie 55% m lakrids

Kristians 3% CBD olie og andre vejledninger hjælper mig stadig med min lungesygdom. Fra død syg til rask. Mit imum forsvar har det nu perfekt.
55% CBD med lakrids giver en god nattesøvn. Det hjælper desuden mod min angst, når jeg er hos tandlægen. Tak for Kristian Mærsk som jeg varmt kan anbefale.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Joachim

Bedste Cbd I EU

Altid kanon service, bedste produkter på marked, kan kun varmt anbefale Kristians Cbd olie.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anna Frandsen

God service

Nemme at komme i kontakt med og super service :)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dessie Twojoints

Livsændrende produkter

Rigtig gode produkter, super kommunikation og hurtig levering.

Min kæreste har nogle kroniske sygdommer, som hendes læge sige hun kun kan kæmpe mod med codein.

Før hun prøvede Co2 udvundede CBD olien tog hun 2-6 kodipar pr. dag, og var stadig med smerter.

Med 10% olien behøver hun kun 3 dråber 2-3x pr dag og slipper fra dårlige bivirkninger fra stærke smertestillende midler. Smerterne er også fuldstændig væk.

Simpelhelt livsændrende produkt. Tak for os.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vianna Birgitte Uggerholt

En smuk stjerne på himmelen

Jeg elsker jeres produkter, som jeg mestendels kender gennem en bekendt, hvor han har forestået vores fælles indkøb. Forrige gang bestilte jeg selv en smule tobak, og da jeg ikke som først antaget kunne starte cyklen for selv at afhente, ringede jeg for at ændre til betalt levering. Til min store overraskelse tilbød den venlige medarbejder, at komme forbi med leverancen, da denne boede tæt på. Det resulterede i en behagelig samtale omkring forretningens fine og voksende sortiment. Stor sympati herfra.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kim Jensen

Kvalitetsprodukter til gode priser

Kvalitetsprodukter til gode priser. Firmaet er nemme at komme i kontakt med og er meget hjælpsomme. Man kan få al den rådgivning og vejledning man har brug for og de har en stor viden. Shoppen har et kæmpe-udvalg af forskellige cbd-produkter. Alt fra e-væske og cannabisolie til hash og skunk. Alsammen lovligt cbd. Bestilling på siden er nemt og pakken blev afsendt samme dag som jeg bestilte. Der var tracking på så jeg kunne følge pakken hele vejen og det tog 5 dage at nå frem. Lækre produkter. Professionel oplevelse hele vejen igennem.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jannick Larsen

Det sku knæhøj Karse det her !

har lige modtaget min ordre i dag, og det ser sku godt ud må jeg sige! det kunne dem fra Christiania lære noget af ! lol !

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ina Bruun

Kristian er seriøs

Kristian er seriøs, dygtig, ordentlig, grundig.
Jeg er så heldig, at Kristians CBD olier og hans vejledninger til andre tiltag har hjulpet mig fra, at være kritisk lunge syg til NU at være rask.
Jeg anbefaler varmt Kristian Mærsk

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nina Kastrup

Kan kun anbefales.

Servicen er helt i top. og selvom at leveringstiden er lang, er det helt klart hele ventetiden værd.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Karsten Beyer Holme

Kan kun varmt anbefale at bruge…

Kan kun varmt anbefale at bruge Kristians produkter. Jeg har flere der med susses trods skepsis har stor glæde af olien.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anette Holm

Kristian er en gave til os alle

Kristian er en gave til os alle. Fantastisk vejledning og super god og hurtig kommunikation. Alle varer er fantastiske og hurtig levering. Elsker Kristians ærlige og reelle meninger og holdninger.
Tak for dig og dine folk, Kristian Tino Mærsk

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Birte Gun

Super reelt firma og super god behandling.

Kan varmt anbefale Kristian og hans måde at drive forretning på. Man får altid de bestilte varer. Er der problemer med leveringen sørger Kristian for, at man får denne så hurtigt som muligt. Dette firma er super reelt og der er ingen risiko ved at handle her.
Kristian vejleder og råder også altid gerne i telefonen. Han er altid til at få fat på, og svarer han ikke lige med det samme, bliver man ringet op, hvis man har ønsket dette.
Er personligt meget glad for og tilfreds med CBD 3% olien, som er fremragende at falde i søvn på. Sovemedicin er blevet helt unødvendig. Så Kristian skal have en stor tak for sin måde at være på og sin måde at drive forretning på.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Morten Kofoed

Hej Kristian og Co.

Først og fremmest vil jeg gerne rose jeres produkt, MariaLight. THC-fri cannabis er virkelig en spændende verden indenfor smertestillende, angstdæmpende og opløftende midler og jeg håber at det vil blive mere udbredt i fremtiden.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vivi

Super produkter

Super produkter, som hjælper mig rigtig meget på mine smerter i ben og hofter
Kristian brænder for det her, der er altid hjælp at hente, hans service og hjælp er unik

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tina Overvad

Hurtig levering

Hurtig levering, god emballage, økologiske varer. Fuld tilfredshed.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vibeke Asboe Nielsen

Bedste og saglige betjening

Efter nu 14 på CBD olie, kan jeg så småt begynde at føle en bedring.

Jeg har fået den bedste og personlige betjening af Kristian, han tog al den tid jeg havde brug for

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Karen Heidi Kari

Har brugt Kristian Maersk 2 gange

Har brugt Kristian Maersk 2 gange. Første gang, da jeg havde brystkræft i 2015. Perfekt kvalitet. Super godt tilfreds. Med service begge gange. Glæder mig nu til de fine cbd produkter, der ligger her på bordet. Tak.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Michael Brundorf

Det har været en fornøjelse at snakke…

Det har været en fornøjelse at snakke med Kristian, hans rådgivning er i top..... Jeg var hos min privat læge for at få cbd olie på recept da jeg lider af epilepsi og c-ptsd. Det virker kun smertestillende var svaret fra min læge...... Det kunne være at Kristian skulle begynde på undervise de danske læge i brugen af cannabis........

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bonnie Jensen

Fremragende og professionel vejledning.

Fremragende og professionel vejledning.
Produkter og vejledning har ændret mit liv på en absolut positiv måde!

Anbefaler dette firma hvor jeg kan komme til det. Rigtig gode produkter, meget god behandling, jeg har kun positive ord.!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alex Vanderaakühle

Fantastisk, ny fast kunde!

Der ligger en længere historie bag, hvorfor jeg valgte at handle ved Kristian Maersk, men for at gøre en lang historie meget kort, så handler jeg ved et sted, som desværre tog mig ved næsen, deres CBD priser sammenlignet med Kristian's var tårnhøje, og jeg vælger derfor at kontakte Kristian, og der blev ydet en så voldsom god service, at jeg var målløs, og Kristian Maersk & Co får her 5 stjerner, og kunne jeg have givet den sidste stjerne, så var det for den direkte kommunikation jeg har haft med Kristian, en yderst behagelig mand at snakke med, og hans priser sammenlignet med alle webshops jeg har set, er bare de bedste.

Endnu engang mange tak Kristian, du har fået en ny fast kunde!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Helene Billstrøm

Kan kun give mine varmeste anbefaling…

Kan kun give mine varmeste anbefaling til denne virksomhed. Fantastiske produkter som jeg har stor tillid til. Har bestilt mange gange hos denne virksomhed og de har altid levet op til mine forventninger :-)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gitte Foersom

Igen helt formidabel service

Igen helt formidabel service fra Kristian Mærsk. Var villig til at sende mig varer og først få betaling senere, når de havde fået en konto op at køre. Selvom jeg har været kunde i over et år, så er dette en service ud over det sædvanlige. Jeg kan ikke undvære mine produkter, så jeg er meget taknemmelig.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anja Elenora Kjær

100 %tryg og velinformeret.

Satsede og sendte en mail med oplysninger om mine problematikker. Har oplevet et svigt fra sundhedssystem. Der lader min udredning vente på sig. Kristian svarede hurtig med grundig vejledning og forklaring. Hjemmesiden lover ikke lægevidenskab, så en tydelig ærlighed. Jeg føler mig 100% tryg og velinformeret. Parat til at tage mit helbred alvorligt.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gitte Marianne Foersom

mit liv med sclerose før og efter cannabis

Jeg vil helt klart anbefale cannabisolie, sølvvand og ”de 90 næringsstoffer”

For 2 år siden i decemmber 2015 fik jeg konstateret attakvis sclerose efter i 28 år at have gået til læge utallige gange med voldsom uro i benene og andre symptomer. Jeg havde i alle disse år og på dette tidspunkt flere daglige og natlige anfald af uro i benene/spasmer af 1 til flere timers varighed trods lægeordineret medicin mod uro i benene. Oveni dette blev jeg nu også ramt af føleforstyrrelser i hele venstre side som også føltes nærmest som halvsidig lammelse, og jeg fik problemer med at gå. I forbindelse med at jeg fik diagnosen, begyndte jeg også på medicin specielt målrettet sclerose. Derfor troede jeg naivt, at så ville alle mine trængsler være forbi, men sådan skulle det ikke gå. Jeg fik det værre og værre. Jeg har aldrig været så syg, som efter jeg begyndte på denne medicin. Jeg gik rundt som en zombie, jeg havde utroligt mange smerter og jeg var grådlabil og meget depressiv. For smerterne tog jeg panodil og ibumetin plus noget ekstra smertestillende fra scleroseklinikken, som jeg hurtig kom på maximal dosis af.

Efter et attak i sommeren 2016 ville min neurolog have mig ud af sclerosemedicinen med henblik på noget stærkere, for at se om det ville have bedre virkning. Jeg skulle ud af medicinen ved hjælp af en 3 ugers udvaskning med anden medicin og efter disse 3 uger stod jeg pludselig og kunne igen mærke mig selv og var ikke længere en zombie. Jeg var med det samme klar over, at jeg ikke ville have andet lægeordineret medicin efter denne oplevelse.

På dette tidspunkt havde min ældste søn allerede i flere år interesseret sig for cannabis og undersøgt muligheder (her i blandt fulgt Kristian Mærsk), og vi blev enige om, at det måtte prøves.

Jeg begyndte så i december 2016 at tage cannabisolie. Lige umiddelbart tænkte jeg ikke, at der skete ret meget, men pludselig gik det op for mig, at jeg aldrig havde anfald af uro i benene mere, ligesom mine smerter var helt væk, og jeg har ikke siden taget noget smertestillende. Hvilken lettelse aldrig at skulle vandre hvileløst rundt både nat og dag, og hvilken lettelse ikke at have stærke smerter mere. Problemet med føleforstyrrelse, halvsidig lammelse og problemer med at gå blev dog ikke bedre, men det kunne jeg dog forholde mig til. Jeg havde allerede fået bevilget handicap el-scooter, kørestol og rollator, så jeg var på den måde mobil igen, og indstillede mig så på, at det er mit liv fremover.

Jeg var så, så heldig at få en konsultation med Kristian Mærsk i september i år, og det er en samtale, som virkelig har ændret meget. Jeg var på dette tidspunkt i september ikke i stand til at gå mange meter uden hjælpemiddel. Men Kristian Mærsk introducerede mig til ”90 næringsstoffer”, som jeg straks begyndte at drikke – og så – efter ca. 3 uger siger min mand pludselig: ”du går jo”, og det gjorde jeg! Jeg har i 1 ½ - 2 år ikke været i stand til at gå i en butik bare efter en pakke gær uden at have en indkøbsvogn med for at have noget at støtte mig til og pludselig kan jeg gå. Jeg er i dag – 2 måneder senere kommet op på at kunne trave – ja, jeg skriver trave – en tur på 12 minutter. Hvis ikke det er noget, der kunne ligne et mirakel, så ved jeg ikke. Det er i hvert fald helt vidunderligt igen at kunne gå ud af døren og trave en tur. Ikke en lang tur som tidligere, men dog en travetur i højt tempo. Samtidig har det også løst et problem jeg havde med mit hoved. Jeg kunne ikke holde ud at være i rum med mere end højst 4 personer eller køre bil, uden at jeg fik det ganske forfærdeligt i mit hoved. Mit filter, der sorterede lyde og vibrationer var simpelthen forsvundet, men det er blevet helet. Jeg kan gå til fællesspisning med 150 mennesker, jeg kan gå til koncert med høj musik og flere hundrede mennesker, og jeg kan holde ud at køre bil igen – jeg kan i det hele taget holde ud at være sammen med folk igen.

Venlig hilsen
Gitte Foersom

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jesper A

Tics, Turette og CBD

Igennem godt 2 år har min ældste datter været voldsomt præget af motoriske tics og de mange muskelsmerter i både kæbe, nakke og ryg, som fulgte med i kølvandet på tics’ene. Efter mange konsultationer ved egen læge, utallige test og prøver, som ikke kunne bibringe svar eller nogen udsigt til lindring af problemerne, valgte vi at kigge på et grønt alternativ.
Efter ugers research og kommunikation med andre i samme situation, stod det klart at Kristian Mærsk var en mulig hjælp for os.
Efter en lang og yderst fyldestgørende konsultationssamtale med Kristian, var jeg overbevist om at jeg var kommet i gode hænder, og at Kristian var en pålidelig mand som jeg havde fuld tiltro til ville kunne hjælpe os og vores datter. Vi har nu igennem to måneder fulgt Kristians anbefalinger ifht. både styrke og dosering, og resultatet taler for sig selv. Min datters tics er aftaget i sådan grad, at jeg ikke længere registrerer de små trækninger der er tilbage i hendes ansigtsmuskalatur. Hun er ovre smerterne i både kæbe, nakke og ryg, og vigtigst af alt sover hun natten igennem hver eneste nat.
CBD’en har for hende været et lille mirakel som har givet hende gejst og glæde tilbage i en smerte og tic fri hverdag.

Tak til dig Kristian.. fordi du er som du er, og tak fordi du kæmper kampen for os alle... Taknemmelighed og respekt herfra !!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jakob Larsen

Ærlighed og troværdighed

Kristian må siges at være ærligheden selv. En særdeles dedikeret person, der vitterligt kun vil "patienten" det bedste.
Selvom den købte CBD-olie desværre viste sig ikke at have nogen effekt på netop min lidelse/tilstand (og selvom jeg derfor selvfølgelig havde brugt en meget stor del af olien), ja så refunderede Kristian hele beløbet fra min ordre. Det havde jeg bestemt ikke forventet. Desuden har han tilbudt mig en gratis konsultation for at forsøge at arbejde videre med min tilstand. Han er bestemt anbefalelsesværdig !

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lise Lotte Lindegaard

Havde jeg kunnet gi 10 stjerne

Havde jeg kunnet gi 10 stjerne, havde jeg givet dette.. mine varmeste anbefalinger, hos Kristian er man ikke bare et nummer, han er så godhjertet og vil gerne hjælpe alle... har aldrig fået sådan en god og kompetent hjælp som jeg har fået ved Kristian ❤️

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pernille

Jeg kan kun give min allervarmeste …

Jeg kan kun give min allervarmeste anbefalinger. Jeg har fået en 5 stjernet service fra Kristian. Han er super kompetent og han ved virkelig hvad han taler om. Han er en ildsjæl, der kæmper for at give syge mennesker et bedre liv, det kan man kun have respekt for. Vi har brugt hans produkter i noget tid noget og allerede efter et par dage kunne vi se en virkning. Det er vi meget glade for og det giver os et overskud i hverdagen.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lone Bang Andersen

Det virker

Min mor har kol, og har døjet med svimmelhed i 2 år, lægerne kan ikke hjælpe, hun skulle lære, at leve med det, men efter ca. 5 dage var hendes svimmelhed helt væk

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tanja dalsø

Intet mindre end fantastisk

Min gamle syge mor som lider af knogleskørhed, gigt, Kol, nyresmerter, hovedpine, oppustethed og astma, havde nær givet op på livet pga smerter, men efter få dage på cbd olien, har hun trappet drastisk ned på sin smertestillende medicin og kan holde livet ud igen.
Dette er et vidundermiddel!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anne Jensen

Tro håb og kærlighed

Vi hentede for 3 uger siden olie hos Kristian, med instruktion om hvordan det skulle tages - olien var til min svigermors mand, som har prostatakræft - den var nærmest eksploderet, på trods af næsten 4 måneder med kemo i pilleform.. han skulle nu have en skrap kemokur suppleret med stråler. for 14 dage siden fik han første kemobehandling og for 10 dage siden startede han på olien fra Kristian - han har nu fået at vide at hans kræft tal er så lave at, at kemokuren er aflyst.. Kan kun anbefale Kristian og Co på det varmeste - en af de få som kæmper for de svageste - som kan give syge mennesker håb igen - vi bør alle komme ind i kampen og støtte ham - her er vi taknemmelige for han findes - tak ..

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jan

200% tilfredshed herfra. TAK

Lige en opdate herfra aalborg

Har nu kørt en stille og rolig optrapning siden vi fik olien.

Bruger kun thc om aftenen og ellers cbd olien

I mandags blev der meldt fra til mere kemo og stråler foreløbigt
så derfor er der rig mulighed for at lade olien virke.Vi har erfaret at olien også virker på forhøjet blodtryk.
Blodtrykket er faldet markant. Blev faktisk "lidt" bekymret.

Havde nu læst og hørt om det, men når lægeteamet idag melder
at blodtryksmedicinen skal stoppes da der ikke er brug for det som det er nu,
så glæder jeg mig over at se endnu en god positiv effekt af olien.

Jeg mener, jo mindre fremmede kemikalier der tilføres kroppen,
jo nemmere må kroppen have ved at foretage de reperationer som er helt naturlige.

Tidligere under kemobehandlingen havde olien også effekt på flere forskellige ting.

1. rysteture forsvandt efter indtagelse af 1 dråbe

2. Smerter i fødderne forsvandt så kørestolen blev overflødig

3. Morgen appetit dagen efter at have indtaget olie.

4. Svie i skridtet forsvandt efter påføring af lidt olie.

5. VÆGTFORØGELSE på over 3 kg siden start !!!! Blev bare SÅ glad efter sidste møde med teamet. :-)

Det korte af det lange er at vi lige nu har rigtigt gode erfaringer med virkningen af olien.

Hvorvidt olien har nogle invirkninger på canceren ved vi ikke, får vi se,
men indtil nu har olien været virkningsfuld på mange ting.

DOG går det langsomt med optrapning af thc.. men det skrider laangsomt frem.
Hun er meget påvirkelig.. dvs selv cdb-olien med den lave thc 1,4% ..
får hun stadigt en lille high.

så alt i alt 200% tilfredshed herfra. TAK

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jonas Eldrup

Når lægerne giver op og du stadig gerne vil af med dine Lidelseer..

jeg har besøgt virksomheden første gang d 1 januar 2014 grundet en konstant lidelse som lægerne ikke kunne definerre og eller finde en kur mod, har prøvet flere som i en del gemmen tiden de sidste ca 4 år, mens lidelsen kun er blevet forværret.
Den dag hvor jeg selv var ved at gi op, tog jeg så kontakt til Kristian Mærsk der med det samme inviterrede mig til en samtale og efterfølgene gav mig nogle produkter som jeg kunne prøve af, det var cbd olie, sølvand. en water stick til at rense postevand samt et mineral tilskud til mit drikke vand og efter ca 20 dage hvor det dagligt blev bedre var min lidelse stort set helt væk, jeg kan i dag ved at tage en minimal mængde Cbd olie dagligt holde alle de fysiske lidelser der var i mit tilfælde helt på afstand så jeg kan fungere i det daglige uden gener derfra.
jeg har kontakt til Kristian og Co som jeg må sige for egen regning er nogle helt fantastiske mennesker, som jeg klart vil anbefale alle med lidelser af forskellige karrakterer at tage kontakt til. og jeg vil for altid selv være fortaler for den Naturlige medicin form frem for den ny teknologiske kemiske medicin de kæmper om at få fyldt på os og prøvet af.
med Kristians produkter har vi med noget at gøre der har været brugt og testet gemmen flere tusinde år med stor succes og uden bivirkninger.
tusinde tak til dig Kristian Mærsk og holdet der er med dig du har min fulde support.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeanette Holmgaard

HAN KAN DET ANDRE IKKE KAN !

Jeg har ms og har igennem en uge nu taget Olien

Jeg har haft store spasme problemer i både arme og ben og har knap kunne løfte mine arme
to dage efter start på Olien tog jeg på weekend til Aalborg og jeg har ikke kunne klare det før
Kristian er hjælpsom forstående og han ved hvad han har med at gøre og jeg kan klart anbefale hans behandlinger!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stefan Czartoryski

Kristians egen CBD-olie

Jeg har Multipel Sclerose. Olien reducerer umiddelbart min kraftnedsættelse i venstre side af kroppen samt mit styringsbesvær af venstre arm og hånd.

Olien sløver lidt, men jeg håber, det vil fortage sig. Har spist det i fire dage.

Har spist andre CBD-olier igennem måneder. Denne smager fint, hvor andre er meget beske/bitre.

Legalisér Medicinsk Cannabis :)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Martin Vand

miraklernes tid er ikke forbi..

har haft kræft i hjernen i snart 18 år og det går desværre kun 1 vej nu-
5 operationer - 4 forskellige kemo kure og 60 strålebehandlinger. Og så skete det, jeg læste om CSC of købe olie der omkring20.Januar 2014 - så først i februar modtog jeg svar på scanning.
For første gang i 10 år var den rimelig positiv. Når man har set så mange deprimerende svar - kan det være svært at tro. Nu var det ikke bare sådan "vups væk" men mmere at svulst ikke længere opladede så meget kontrast, samt den ikke var vokset - og i min verden tæller de små skridt meget nu.
Jeg er Kristian evigt taknemmelig..

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mester Capone

Det eneste rigtige i DK

JEG støtter dig 200%, og det vil jeg altid gøre...
dette er det eneste rigtige lille DK har brug for, og det er et KÆMPE stykke arbejde du gør...
som Etta Cameron ville ha' sagt det "Du får et stort 5 tal fra mig med på vejen"...
men hvorfor kun 5 stjerner, jeg vil gi' MANGE flere...
thumbs up min ven...

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anders Jensen

Uforglemmeligt MENNESKE!

Mennesket Kristian, af slægten mærsk, er en af de MEST ægte mennesker jeg nogensinde har mødt, han er ærlig omkring alt hvad du kunne finde på at spørge ham om, han kæmper for MENNESKEHEDEN! Manden er simpelthen GENIAL <3

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ulla Thorsen

FIGHTER <3

Gid dette lille land havde flere af Kristian Mærsk's slags...han er en ukuelig fighter...han kæmper for det han tror på...og lader sig ikke stoppe af domme og bøder...kan kun ønske ham alt godt fremover...og takke ham for hans enorme arbejde med at få udbredt kendskaben til Medicinsk cannabis...og hans hjælp og råd til syge <3

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Emil Hooge Frederichsen

ADHD, ADD, Depression, Angst.

Hvis jeg skulle beskrive Kristians' olie med 1 ord. Ville det være ''Fantastisk''.

Livsglæden kommer igen, jeg slapper af i skuldrene og fingrene som ellers normalt aldrig er afslappede, jeg går ikke i spåner over opgaver jeg ikke kan løse som jeg plejer når jeg ikke har spist olien. Jeg kan mærke cannabinoderne helt ud i fingre spidserne mht, at få livsglæden og livs-lysten tilbage. :)

Du er en ven af folket, en ven af livet, en ven af universet. - Tak for dit kæmpe arbejde Kristian, keep going. :)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Birthe Aabo Martinsen

Du er super hjælpsom :)

Vi takker dig for din vejledning i den svære tid er startet på. Du svarer på alle tider af døgnet og du har en god og enkel måde at forklarer tingene på. Vi er dybt taknemlig for at du vil være edderkoppen der sidder og samler viden fra andre der er eller har været syge. Tak for det store arbejde du gør for os alle . Kærlig hilsen Birthe

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________