Double Kush Cake Auto - 1 seed fem

Double Kush Cake Auto - 1 seed fem

59,50 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Lagerstatus: På lager
stk.

Om Double Kush Cake Automatisk

Kush-familien er blevet et væsentligt element i cannabisavl i USA. Kush blandet med andre sorter har skabt mange af de mest populære moderne cannabisstammer. Double Kush Cake indeholder alle de bedste træk fra vores mange Kush sorter, og er Sensi Seeds hyldest til vores Kush dynasti. De søde, klamme smag og afslappende effekter bringer US Kush-oplevelsen hjem.

Denne stamme er 70% indica, 10% sativa, og 20% ruderalis. Det er en feminiseret autoflowering variant, som gør det let at dyrke, selv for begyndere. Dens imponerende genetiske pool omfatter Hindu Kush Auto, Skunk Kush og Afghani #1, og det producerer en effekt, der er behageligt afslappende med en ægte indica-buzz. Duften er behageligt jordagtig, sød og stinkagtig, og planterne kan dyrkes diskret takket være deres kompakte størrelse.

Vækstmønster af Double Kush Cake Automatic

Denne hybridstamme har en vidunderlig herkomst med en genetisk pool, der inkluderer Afghani # 1, Skunk Kush og Hindu Kush Automatic. Ruderalis-indflydelsen sikrer, at planterne er hårdføre og kan dyrkes i forskellige klimaer, og indica-dominansen er tydelig i duften og den høje.

Det er en 70% indica, 10% sativa og 20% ruderalis stamme, og er feminiseret og autoblomstrende. Det betyder, at frøene producerer planter, der vil vokse og blomstre, som om de er kvindelige, og vil begynde at blomstre automatisk. Dette giver de fordele, at blomstringstiderne er forudsigelige, og der er ingen grund til at ændre belysningscyklusserne, hvis de vokser indendørs. Som sådan er det et godt valg for dem med begrænset dyrkningserfaring.

Takket være ruderalis generne har stammen en kort blomstringstid på kun 7 til 9 uger (49 til 63 dage). Dette sker meget hurtigt, hvilket gør det muligt for producenterne at nyde en høst uden at vente for længe. Indica-afstamningen sikrer, at planterne forbliver kompakte, selv i fuld højde. Dette gør dem velegnede til diskret dyrkning, både indendørs og udendørs.

Ligesom mange indica-dominerende stammer er planterne korte, robuste og buskede med en tyk central cola. Knopperne er normalt store og tætte og belagt med et lag harpiks. Selvom dette er en automatisk stamme, er høsten stadig ret stor. Avlere har rapporteret at generere omkring 350-450 gram / m2.

Planterne er også hårdføre, og trives i endnu køligere, mere tempererede klimaer. Alternativt kan de dyrkes indendørs hele året rundt. Mere erfarne avlere vil måske eksperimentere med SOG (Sea of Green) eller slikkepinde teknikker for at øge udbyttet yderligere.

Effekt, smag og lugt af Double Kush Cake Automatic

Denne stamme er 70% indica, og dens genetik er stærkt tydelig i aroma, smag og effekt. Ved forbrug bemærker brugerne den behageligt stenede, afslappede fornemmelse kombineret med en typisk indica-buzz.

Duften er også meget indica i naturen: jordagtig, klam og med et strejf af sødme. Aromaen intensiveres, når planterne vokser, og er endnu rigere, når knopperne bliver helbredt. Med hensyn til smag kan brugerne forvente noter af melasse og hash.

I en nøddeskal

  • Denne stamme er feminiseret og autoblomstrende, hvilket betyder, at den er velegnet til nybegyndere.
  • Det er en kompakt plante og kan dyrkes diskret, både indendørs og udendørs.
  • Duften er jordagtig, klam og hashy.
  • Dens herkomst omfatter Afghani # 1, Skunk Kush og Hindu Kush Automatic.
  • Planterne er meget hårdføre, og kan dyrkes udenfor i de fleste klimaer, selv dem, der er køligere med kortere somre.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags