Amnesia XXL Auto -5 seeds SSR

Amnesia XXL Auto -5 seeds SSR

313,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

  • Sativa

    Sensi Amnesia XXL Automatisk stamme har en stor andel af Sativa-gener i baggrunden.

  • Ekstra lang blomstringsperiode

    Sensi Amnesia XXL Automatic vil have en meget lang blomstringstid, men de knopper, de kan producere, er mere end ventetiden værd!

  • Gennemsnitlig højdeforøgelse

    Sensi Amnesia XXL Automatic vil have gennemsnitlig højdeforøgelse under blomstringen.

  • Tungt udbytte

    Sensi Amnesia XXL Automatic kan producere et meget stort udbytte, men kan kræve lidt ekstra omhu for at nå deres fulde potentiale.

  • Tempereret / kontinentalt

    Sensi Amnesia XXL Automatic kan dyrkes udenfor i en normal varm sommer.


Lagerstatus: På lager
stk.

Om Sensi Amnesia XXL Automatisk

Sensi Amnesia XXL Automatic er et fremragende valg for gartnere, der ønsker en let at dyrke, lav vedligeholdelsesbelastning. Dette nye tilbud trækker på genetikken bag et oprindeligt hukommelsestab, krydset med sig selv og krydset med en Ruderalis. Effekterne glæder selv den mest sofistikerede kender. Opløftende, cerebrale, muntre og langvarige effekter er et varemærke for Sensi Amnesia XXL Automatic oplevelsen.

Vækstmønsteret for Sensi Amnesia XXL Automatisk

Sensi Amnesia XXL Automatiske frø er en autoblomstrende sort, hvilket er tydeligt i denne plantes korte og kompakte natur. Træk af den oprindelige hukommelsestab er til stede i de overdimensionerede fan blade. Ruderalis-indflydelsen introducerer stram internodal afstand til morfologien. Kultivatorer rådes til at afløve, når det er nødvendigt for at øge luftstrømmen i baldakinen og udsætte knoppesteder for direkte lys.

Når gartnere begynder at se de kvindelige pistiller, der vokser fra krydsene på øvre grene, begynder blomstringsperioden. Denne fase varer i 70 til 85 dage. En ideel kandidat til haver med lavt til loftet, Sensi Amnesia XXL Automatic, forbliver en kompakt plante. Indendørs kan der forventes færdige højder på 80 til 100 cm. Udendørs gartnere vil se en samlet stigning i størrelse, der typisk når 90 til 120 cm ved høstdagen.

Sensi Amnesia XXL Automatic er en mellemgivende plante i forskellige substrater, herunder kokos, jord og hydroponics. En tynd, slank plante, gartnere er i stand til tæt plads containere. Indendørs kultivatorer belønnes for deres ventetid, hvor høsten når 450 til 500 gram pr. Meter kvadreret. Udendørs gartnere har haft udbytter i gennemsnit 200 til 250 gram pr. Plante.

Den stramme internodale afstand mellem Sensi Amnesia XXL Automatic stabler sammen og danner store knopper. Disse stablede knopper er fyldt med tykke, hævede skovle. Den jordgrønne farve stråler ud under en skov af smag og cannabinoidfyldte trichomer. Velegnet til avlere på alle niveauer, der kræves ingen særlig træning for at få succes med Sensi Amnesia XXL Automatic.

Effekt, smag og lugt af Sensi Amnesia XXL Automatic

Sensi Amnesia XXL Automatic trækker på dele af sin sativa-afstamning for at producere specifikke citrussmag i den tørrede blomst. Virkningerne af denne stamme er blevet sammenlignet med de tilfredsstillende virkninger fra premier sativa-knopper. Gartnere vil genkende Sensi Amnesia XXL Automatic som mere sativa end ruderalis, når blomsterne er tørret og helbredt.

Effekterne fra Sensi Amnesia XXL Automatic fejres for den kraftfulde og muntre effekt, det bringer. En unik og tankevækkende cerebral high viser vejen ind i en opløftende tankegang. Sensi Amnesia XXL Automatic giver en langtidsholdbar sten, der forbliver rundt det meste af dagen. Det vender den rynke på hovedet.

Kultivatorer i små indendørs haver vil bemærke, at Sensi Amnesia XXL Automatic vil have en detekterbar lugt, mens den vokser. At have det rigtige udstyr til at filtrere og rense vækstrumluften kan være vigtigt, hvis en tung aroma er et problem. Selvom duftene er mærkbare i luften, vil mange mennesker finde de lidt søde og citrusnoter behagelige.

Når den omhyggelige proces med tørring og hærdning af blomsterne er afsluttet, skinner terpenprofilen af Sensi Amnesia XXL virkelig. De modsatte sider af det søde og sure mødes, når den naturlige sativa-sødme blander sig med de sure og skarpe noter, der kommer op til overfladen. Denne smukt kaotiske terpenprofil er pakket ind i et tæppe af tunge citron-citrus undertoner, der producerer en utrolig groovy aroma.

Sensi Amnesia XXL Automatic har en ønsket og ligetil smagsprofil. Denne stamme, der repræsenterer sativa-siden af dens genetik, hilser først smagsløgene med en omfavnelse af sød smag. Sødmen skifter til en næsten frugtagtig profil midtvejs. I sidste ende hæver de tunge citronundertoner sig for at efterlade en varig citrusagtig smag på læberne.

Vidste du?

  • Sensi Amnesia XXL er en stor belastning for begyndere og er en let at dyrke, lav vedligeholdelsesstamme.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt